// //
سلامت

نوشیدن قهوه و مشکلات گوارشی – چه کسانی باید مصرف قهوه را کاهش دهند؟

برای بسیاری از افراد، نوشیدن یک فنجان قهوه در صبح یک ضرورت است. برای این افراد نوشیدن قهوه موجب سرحالی و افزایش انرژی می شود. قهوه علاوه بر انرژی زا و خوش طعم بودن، می تواند فوایدی نیز برای سلامتی داشته باشد. حتی ممکن است از مغز در برابر زوال عقل محافظت کند. در ادامه به این موضوع می پردازیم که نوشیدن قهوه بطور روزانه، چه فواید و مضراتی برای سلامتی خواهد داشت.

اگرچه نوشیدن قهوه بطور روزانه هیچ مشکلی ایجاد نمی کند، اما افراد مبتلا به ریفلاکس اسید، بیماری ریفلاکس دستگاه گوارش (GERD)، سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یا بیماری التهابی روده (IBD) باید نسبت به نوشیدن آن مراقب باشند.

لسیلی لانژوین، متخصص تغذیه و نویسنده کتاب آشپزی “The Anti-Inflammatory Kitchen Cookbook”، می گوید: “ما معمولا به افرادی که دچار رفلاکس اسید یا GERD هستند، توصیه می کنیم مصرف قهوه را کاهش دهند زیرا کافئین فشار اطراف اسفنکتر تحتانی مری، بین مری و معده را کاهش می دهد و در نتیجه علائم ریفلاکس می تواند افزایش یابد.

با این حال، مطالعات متعدد نشان داده است که خود قهوه همیشه با افزایش علائم GERD همراه نیست. بنابراین به بیماران توصیه می شود چند هفته قهوه را کنار بگذارند، سپس آن را دوباره مصرف کنند و مراقب علائم باشند.”

اگر میزان اسیدیته قهوه هنوز برای سیستم گوارشی شما خیلی زیاد است، قهوه بدون کافئین یا رقیق شده با شیر بادام، شیر نارگیل، یا شیر کم چرب مصرف کنید، زیرا افزایش کلسیم در قهوه، به کاهش اسیدیته آن کمک می کند.

اگر قهوه موجب ناراحتی دستگاه گوارش شما می شود، قهوه دم کرده سرد می تواند مفید باشد، زیرا قهوه دم کرده سرد نسبت به قهوه گرم حاوی اسید کمتری است. سعی کنید برای کاهش اثر کافئین از قهوه بدون کافئین استفاده کنید.

نوشیدن قهوه به عنوان اولین وعده در صبح، می تواند ریتم شبانه روزی شما را برهم بزند. به گفته کارشناسان بنیاد ملی خواب، هنگامی که از خواب بیدار می شویم، ساعت بدن، هورمونی به نام کورتیزول آزاد می کند و باعث می شود احساس هوشیاری و پر انرژی داشته باشیم.

برخلاف آنچه انتظار می رود، تحقیقات نشان داده است که مصرف قهوه در واقع میزان کورتیزول را کاهش می دهد. به این معنی که نوشیدن قهوه با معده خالی در صبح موجب خواب آلودگی بیشتر می شود.

بخوانید:

قارچ گانودرما چیست؟ مضرات قارچ گانودرما کدامند؟

در مورد فواید و مضرات مصرف زردچوبه بیشتر بدانیم

منبع

thehealthy

معصومه عسکری

معصومه عسکری کارشناس زیست سلولی-مولکولی و میکروبیولوژی، نویسنده ارشد بخش علوم و سلامتی در پیتونیک است. او در مورد موضوعات مرتبط با سلامتی مانند علوم زیستی، پزشکی و رژیم غذایی می نویسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *