// //
علم و تکنولوژی

مدال های المپیک 2020 از گجت های بازیافتی ساخته خواهند شد

دولت ژاپن ۳.۶۷ میلیارد دلار برای پوشش هزینه میزبانی بازی های المپیک ۲۰۲۰ کنار گذاشته است. دولت ژاپن در نظر دارد برای افزایش ظرفیت فرودگاه هاندا و فرودگاه بین المللی ناریتا، محدودیت های هوایی را کاهش دهد.

یک خط راه آهن جدید قرار است این دو فرودگاه را به هم متصل کند که زمان مسافرت را به مدت حدود ۳۰ تا ۵۰ دقیقه کاهش خواهد داد. اما آنچه توجه مردم را به خود جلب کرده مدال های بازی های المپیک و پاراالمپیک ۲۰۲۰ ژاپن است.

مدال های بازی های المپیک و پاراالمپیک ۲۰۲۰ ژاپن که ۲۴ جولای سال ۲۰۲۰ میلادی برابر با ۳ مرداد سال ۱۳۹۹ هجری شمسی آغاز خواهد شد، کاملا از مواد بازیافتی ساخته خواهند شد. کمیته برنامه ریزی بازی های المپیک و پارالمپیک توکیو در تلاشی برای ساخت “یک آینده نو برای همه” تصمیم به خلق مدال های پایدار گرفته است.

پروژه مدال های المپیک ۲۰۲۰ از اوایل سال ۲۰۱۷ با اعلام جمع آوری وسایل الکترونیکی قدیمی و قرار دادن آن ها در مدال ها شروع به کار کرد. از آن زمان این کمیته بیش از ۴۷ هزار تن زباله مرتبط با تکنولوژی و بیش از ۵ میلیون تلفن همراه را جمع آوری کرده است.

ساخت-مدال-المپیک-2020-ژاپن
ساخت مدال های المپیک ۲۰۲۰ ژاپن

این کمیته قرار است ۳۰ کیلوگرم طلا، ۳۵۰۰ کیلوگرم نقره و ۲۲۰۰ کیلوگرم برنز از این گجت های الکترونیکی اهدا شده تهیه کند و امیدوار است بتواند از آن ها برای ساخت تقریبا ۵۰۰۰ مدال برای بازی های سال آینده استفاده کند. در ۲۴ جولای ۲۰۱۹ طراحی مدال ها به عموم نشان داده شد. این مدال ها توسط جانیچی کاوانیشی طراحی شده است.

-مدال-المپیک-2020-ژاپن
مدال های المپیک ۲۰۲۰ ژاپن
مدال-المپیک-2020
مدال های المپیک ۲۰۲۰ ژاپن

توکیو ایده استفاده از زباله های الکترونیکی برای مدال ها را از المپیک زمستانی ۲۰۱۰ ونکوور گرفته است که درآن از روشی مشابه برای ساخت مدال ها از زباله های الکترونیکی مثل تلویزیون، کامپیوتر و کیبورد استفاده شده بود.

نوشته مرتبط: روش های عجیب شرکت های حمل و نقل ریلی ژاپن برای کنترل مسافران و کارآمدی بیشتر

باز نشر مطالب سایت بدون ذکر نام و لینک مطلب سایت پیتونیک ممنوع است و شامل پیگرد قضایی می شود.

مراجع

مرجع شماره ۱

مرجع شماره ۲

احمد عسکری

احمد عسکری نویسنده ارشد بخش علم و تکنولوژی در پیتونیک است. او در مورد موضوعات مرتبط با تکنولوژی مثل اخبار تکنولوژی، اینترنت و تاثرات تکنولوژی بر زندگی انسان می نویسد. شما می توانید او را در اینستاگرام با نام کاربری @ahmadaskari48 دنبال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *