// //
حقایق

6 رمان ترسناک که صد در صد واقعی هستند

از رمان دراکولا (Dracula) گرفته تا رمان درخشش (The Shining)، دیگر کم و کسری برای رمان های ترسناکی که بر استخوان ها لرزه وارد می کنند، وجود ندارد. بدیهی است که ما عاشق این داستان ها هستیم.

اما اگر واقعا دنبال داستان های وحشتناکی هستید که وجودتان را به رعشه بیاندازند، در ادامه از داستان هایی خواهیم گفت که در واقعیت اتفاق افتاده اند.

۶- “غریبه کنار من” اثر آن رول

وقتی صحبت از نوشتن رمان های جنایی واقعی می شود، نام یک نویسنده وجود دارد که بالاتر از دیگران به چشم می خورد و بسیار برجسته است: آن رول (Ann Rule). دلیل برتری او نسبت به دیگران با سبک نوشتن او در ارتباط است که بطور مساوی دارای بخش هایی گرم، آشنا و تاریک است.

اما راز واقعی احتمالا اولین کتاب او “غریبه کنار من” است. این داستان روایتگر ان است که چگونه رول (خود نویسنده) سال ها قبل از اینکه تد باندی بدنام قتل های زنجیره ای وحشیانه خود را آغاز کند، با او آشنا شده بود، چگونه آن ها با هم در یک مرکز بحران برای افرادی که از افکار خودکشی رنج می بردند، با هم همکاری کردند و چگونه او به آرامی فهمید که تد باندی همزمان یک دوست و یک قاتل است.

۵- “در کمال خونسردی”، اثر ترومن کاپوتی (Truman Capote)

رمان در کمال خونسردی، یک اثر نمادین دیگر در ژانر جنایی واقعی است. اثر در “کمال خونسردی”، نوشته ترومن کاپوتی در سال ۱۹۶۵، پرتره ای سرد از نوع خشونت کاملا آمریکایی را به تصویر می کشد.

برخلاف رول که از نزدیک شخصیت داستان خود را می شناخت، ترومن دید شخص اول مناسبی به داستان نداشت. اما از طریق انجام مصاحبه ها و تحقیقات بسیار شب قتل یک خانواده چهار نفره کشاورز توسط دیک هیکاک و پری اسمیت و هفته ها و ماه های پس از آن را بتصویر می کشد. این کتاب به چگونگی و چرایی اتفاق افتادن این جنایت در کمال خونسردی می پردازد.

۴- ” پرنسس جهنم ” اثر هارولد شچتر

هارولد شچتر زندگی خود را صرف نوشتن پروفایل هایی از برخی از چهره های بدنام تاریخ، از جمله آلبرت فیش (با نام “Deranged”) و هولمز (با نام Depravedfh””) کرد، اما رمان “پرنسس جهنم”، چیزی متفاوت است.

بل گونس، علی رغم اینکه نمونه ای نادر از یک قاتل سریالی زن خشن است، هرگز مانند دو هیولای دیگر (آلبرت فیش و هولمز) مورد توجه عموم قرار نگرفت. قربانیان او خواستگاران او بودند. بل گونس با ۲۸ قتل تایید شده از تعداد قتل های فیش و هولمز نیز پیشه گرفت. همچنین بر خلاف قاتلان مشهور، گونس هرگز دستگیر نشد.

۳- “منطقه خطرناک”، اثر ریچارد پرستون

بسیاری از ژانرهای ترسناک دیگر وجود دارند که در دنیای واقعی اتفاق افتاده است. برای مثال می توان به کتاب “منطقه خطرناک” اثر ریچارد پرستون اشاره کرد.

این کتاب یکی از پرفروش ترین داستان های ترسناک و واقعی ریچارد پرستون است که در مورد منشاء حوادث مربوط به تب ویروسی خونریزی دهنده، به ویژه ویروس ابولا و ماربورگ می پردازد. اساس این کتاب، مقاله “بحران در منطقه خطر” پرستون در مجله نیویورکر در سال ۱۹۹۲ بود.

 پرستون در کنار توصیف تاریخچه ویرانی های ناشی از دو مورد از بیماری های آفریقای مرکزی، بیماری ویروس ابولا و ویروس ماربورگ، یک واقعه در سال ۱۹۸۹ را توصیف کرد که در آن یک ویروس مربوط به ابولا به نام ویروس Reston در یک مرکز قرنطینه اولیه کشف می شود.

۲- “جاده ای به جونزتاون” اثر جف گوین

در نوامبر ۱۹۷۸، جونزتاون به بزرگترین منطقه شناخته شده قتل/خودكشی در تاریخ تبدیل شد كه بیش از ۹۰۰ نفر، با نوشیدن فلوراید آغشته به سیانید کشته شدند. اما پیش از آنكه جیم جونز، رهبر فرقه بزرگ megalomaniacal شود، او كشیش مسیحی با فلسفه برابری نژادی بود.

جیم جونز هرگز از کانون توجه ها به دور نبود. کتاب “جاده ای به جونزتاون” اثر جف گوین شما را از مبدا تولد جیمز جونز، ایندیاناپولیس، به معبد خلق در کالیفرنیا می برد تا ناگزیر به فاجعه جونزتاون در گویان برسد.

۱- “عنکبوت و مگس” اثر کلودیا رووی

مانند اثر مشهور آن رول، کتاب “عنکبوت و مگس”، داستان یک گزارشگر، یک قاتل سریالی و داستان روابط شخصی نویسنده با آن قاتل را روایت می کند. در حالی که کلودیا رووی برای نیویورک تایمز کار می کرد، وظیفه داشت تا اخبار مربوط به قتل هشت زن توسط کندال فرانسوا را پوشش دهد و به مدت پنج سال با او مصاحبه کرد.

در طی این گفت و گوها کلودیا پیوند عجیبی با قاتل را تجربه می کند. این کتاب بخشی از خاطرات و بخشی از هیجانات روانشناختی را روایت می کند.

اما برخلاف رول، رووی به شخصیت مد نظر خود یعنی کندال فرانسوا دست نیافت، تا اینکه پلیس اجساد قربانیانی که در دیوارهای خانه پنهان کرده بود، را یافتند.

باز نشر مطالب سایت بدون ذکر نام و لینک فعال مطلب سایت پیتونیک ممنوع است و شامل پیگرد قضایی می شود.

نوشته مرتبط : آرتور لی آلن یکی از رازآلودترین مظنونین قتل های زنجیره ای

منبع

curiosity

حلیا عشوری

حلیا عشوری یکی از نویسندگان بخش حقایق و رخدادهای تاریخی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *